ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια στο κάδρο των πλέι οφ

Στα χρήσιμα που κρατάει ο Ρασβάν Λουτσέσκου από το χθεσινό (25/3) φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Φαρούλ Κοντσάντζα στην Τούμπα είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Γιάννη Μιχαηλίδη και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και οι δύο πήραν χρόνο συμμετοχής. Και οι δύο δήλωσαν παρόντες εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ

ξέρει πλέον με βεβαιότητα ότι μπορεί να τους υπολογίζει για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος, που θα κρίνει πρωτίστως τον τίτλο του πρωταθλητή της τρέχουσας σεζόν. Και οι δύο είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και χρήσιμοι. Και οι δύο μπορούν να του δώσουν λύσεις σε κρίσιμη χρονική στιγμή.

Ο μεν Μιχαηλίδης είχε να αγωνιστεί σε παιχνίδι με την πρώτη ομάδα από τις 13 Μαρτίου του 2022. Και τότε στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα πλέι οφ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένα ημερολογιακό έτος για να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Τώρα, όμως, είναι εδώ, όπως δήλωσε κι ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δε Βιεϊρίνια είχε να πάρει χρόνο συμμετοχής από τις 30 του περασμένου Ιανουαρίου. Τότε αγωνίστηκε 9′ λεπτά κόντρα στον Λεβαδειακό και τραυματίστηκε εκ νέου την τρέχουσα σεζόν. Έμεινε έξω σχεδόν δύο μήνες, μέχρι να πάρει χρόνο συμμετοχής χθες, στο φιλικό με τους Ρουμάνους. Έπαιξε για ένα ημίχρονο σε αυτό και είναι έτοιμος να μπει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον τον χρειαστεί ο Λουτσέσκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα