ΠΑΟΚ: Ο Νάρεϊ αποχαιρέτισε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (pic)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει ανακοινώσει – ακόμη – την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά τρόπον τινά το έπραξε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο 27χρονος Γερμανός, τονγκολέζικης καταγωγής, έγραψε ένα μεγάλο και φορτισμένο συναισθηματικά “αντίο” προς τη γερμανική ομάδα και τους φίλους της προαναγγέλοντας τη μετακίνησή του στον “Δικέφαλο”.

Όπως αναφέρει σ’ αυτό: “Πάντα μου άρεσε

να παίζω για τον σύλλογο και θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω ξανά για τη μεγάλη υποστήριξη την περασμένη σεζόν. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, αλλά βρήκαμε το παιχνίδι μας κατά τη διάρκειά της και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή από νωρίς. Ποτέ δεν έχω λάβει τόση αναγνώριση κι ενθάρρυνση όσο από εσάς, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ένιωθα πάντα πολύ άνετα μαζί σας. Μας στηρίξατε ως ομάδα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και με στηρίξατε όταν δέχθηκα επίθεση με ρατσιστικά σχόλια. Είμαι πολύ ευγνώμων σ’ εσάς τους οπαδούς και τον σύλλογο γι’ αυτό. Γι’ αυτό θα ήθελα με αυτήν την ευκαιρία να αποστασιοποιηθώ γι’ άλλη μια φορά από τις φημολογούμενες προθέσεις απεργίας. Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν είχα σκοπό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες και τη στάση μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και λυπάμαι πολύ που με παρουσιάζουν μ’ αυτόν τον τρόπο. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν θα το έκανα ποτέ αυτό.

Στο Ντίσελντορφ βρήκα ένα περιβάλλον που μου επέτρεψε να επιστρέψω στα παλιά μου επίπεδα απόδοσης. Ο σύλλογος πίστεψε σε μένα από την αρχή και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτό.

Όσο κι αν μου άρεσε να είμαι μέλος του συλλόγου και της ομάδας, πρέπει ακόμα να πάρω αποφάσεις για την καριέρα μου. Τώρα βλέπω την κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα για μένα. Οι σύλλογοι έχουν επίσης καταλήξει σε συμφωνία και γι’ αυτό θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας όχι μόνο για να σας ευχαριστήσω, αλλά και να σας αποχαιρετήσω. Εύχομαι στη Fortuna, σε κάθε εργαζόμενο και οπαδό αυτού του συλλόγου ό,τι καλύτερο και μια επιτυχημένη νέα σεζόν για εσάς! Τα λέμε σύντομα, ο Khaled σας! “

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khaled Naréy (@khalednarey)

Keywords
Τυχαία Θέματα