ΠΑΟΚ: Ομόφωνη απόφαση δικαίωσης!

ΠΑΟΚ: Ομόφωνη απόφαση δικαίωσης!edadaΤρί, 02/09/2021 - 14:16

Παμψηφεί αθωώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ ΑΟΞ! Όπως λένε οι διοικούντες το σύλλογο, βάσει της απόφασης που έφτασε σήμερα (9/2) στα χέρια τους, και οι τρεις δικαστές της Επιτροπής αποφάσισαν ότι οι "ασπρόμαυροι"

δεν έχουν κάποια εμπλοκή στο ζήτημα.

Οι τρεις δικαστές, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκαν την επιχειρηματολογία του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης, ξεκίνησαν την αναζήτηση, αν όντως υπάρχει σχέση μεταξύ της ΠΑΕ ΑΟΞ και της Vialand, της εταιρίας δηλαδή στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο στα Πηγάδια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση των στοιχείων αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει σχέση εξάρτησης και επιρροής. Ως εκ τούτου, οι δικαστές δεν μπήκαν σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τα άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που φέρονταν να εμπλέκονται στην υπόθεση. Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα αυτά, ενώ, θυμίζουμε, ήδη έχει κάνει δηλώσεις ο εκ των νομικών εκπροσώπων του "Δικέφαλου", Τάκης Μπαλτάκος, για το θέμα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Και οι τρεις δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με τους "ασπρόμαυρους", αποφάσισαν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ ΑΟΞ Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 14:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα