ΠΑΟΚ: Πακέτο 1,8 εκατομμύρια ευρώ για Οζντόεφ!

Δυναμικά μπήκε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μαγκόμεντ Οζντόεφ από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ, σύμφωνα με ποστάρισμα στο twitter του Τούρκου δημοσιογράφου, Yağız Sabuncuoğlu. Ο τελευταίος αναφέρει ότι οι “ασπρόμαυροι” προσφέρουν 600.000 ευρώ στην ομάδα, όπου ανήκει ο Ρώσος μέσος, και άλλα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον ίδιο τον παίκτη για σύναψη συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, το ποστάρισμα του Yağız Sabuncuoğlu, ο οποίος μάλιστα

υποστηρίζει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την Καραγκιουμρούκ, λέει: “Ο ΠΑΟΚ έκανε προσφορά 600 χιλιάδων ευρώ στον σύλλογο του παίκτη για τον Μαγκόμεντ Οζντόεφ, ο οποίος αγωνίζεται στον Φατίχ Καραγκιούμρουκ. Πρόσφερε επίσης στον Ozdoev ετήσιο μισθό 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Magomed Ozdoev θέλει να φύγει από τον Fatih Karagümrük”.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη για τον άξονα, που να καλύπτει θέσεις στη μεσαία γραμμή, όπως συμβαίνει με τον Οζντόεφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως δημιουργικός, αλλά και επιτελικός μέσος. Επιπλέον, είναι στην ηλικία που αναζητά ο “Δικέφαλος” παίκτες για το ρόστερ του, δηλαδή, 30 ετών (γεννημένος το 1992), και με παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πολύχρονη παρουσία στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μεταξύ άλλων, αλλά και στην Εθνική Ρωσίας. Επομένως, είναι πολύ πιθανό οι “ασπρόμαυροι” να επιμείνουν μέχρι τέλους για την απόκτησή του, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, αν ισχύει ότι θέλει να φύγει από την Καραγκιουμρκούκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα