ΠΑΟΚ: Πολυτιμότερος όλων ο Οζντόεφ

Η πρώτη ατομική διάκριση για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι γεγονός. Ο Ρώσος μέσος του ΠΑΟΚ σκόραρε τρις (σ.σ. το ένα γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ) κι ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην επικράτηση επί του Ατρομήτου.

Κατά συνέπεια, το αποτέλεσμα της καθιερωμένης διαδικτυακής ψηφοφορίας της ΠΑΕ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της – εν λόγω

– αναμέτρησης, κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας σχετικά: “Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε με το πόδι στο… γκάζι μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων του Οκτωβρίου κι επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μαγκομέντ Οζντόεφ . Ο Ρώσος χαφ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του Δικεφάλου και μάλιστα δύο φορές, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Οζντόεφ ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πολύτιμη συμβολή σε όλες τις γραμμές.

Στην ψηφορορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και το PAOK FC Official App ο Οζντόεφ συγκέντρωσε το 76,03% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο παρτνενέρ στη μεσαία γραμμή, Σουαλιό Μεϊτέ , με μία ακόμα εξαιρετική και γεμάτη εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο ασταμάτητος Τάισον“.

Keywords
Τυχαία Θέματα