ΠΑΟΚ: “Ποτέ δεν τα παρατάμε, μαζί θα αντεπιτεθούμε” (pics)

Ήταν δύσκολη η χθεσινή (11/4) βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνο η ήττα (1-0) από την Μπριζ στην έδρα της βελγικής ομάδας, στον πρώτο μεταξύ των δύο αντιπάλων αγώνα για τους “8” του Europa Conference League, αλλά και όσα έγιναν με τους οπαδούς του “Δικεφάλου” και τη βελγική Αστυνομία, που προέβη σε βάναυση συμπεριφορά εναντίον τους πριν και μετά την αναμέτρηση.

Οι “ασπρόμαυροι” είναι σε

φάση ανασύνταξης σήμερα (12/4), με την διοίκηση της ΠΑΕ να στέλνει διπλό μήνυμα στην ίδια την ομάδα, αλλά και στους φιλάθλους, εν όψει της ρεβάνς με τους Βέλγους την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) στην Τούμπα. Προς τους οπαδούς, οι διοικούντες τον σύλλογο αναφέρουν σε σχετικό ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας! Μαζί θα αντεπιτεθούμε!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στο άλλο μήνυμά της η ΠΑΕ, επίσης στον επίσημο λογαριασμό της σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνεται στην ίδια την ομάδα. Εκεί, το ποστάρισμα αναφέρει: “Ποτέ δεν τα παρατάμε!” Είναι σαφής η διάθεση των “ασπρόμαυρων” διοικούντων να τονώσουν το ηθικό όλων, παικτών και οπαδών για την κρίσιμη επαναληπτική αναμέτρηση, που θα κρίνει την πρόκριση στους “4” του ECL.

Keywords
Τυχαία Θέματα