ΠΑΟΚ: “Σε μια μεγάλη βραδιά, προστατεύουμε την ομάδα!” (pic+vid)

Το… pre game της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ σήμερα το βράδυ (14/4, 22:00) στην Τούμπα, της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τους “8” του Europa Conference League, ουσιαστικά ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ ώρες πριν τη σέντρα. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter

γίνεται λόγος για “μια σπουδαία βραδιά για το σύλλογο και την πόλη”, με ανάρτηση σχετικού βίντεο, ενώ στον αντίστοιχο λογαριασμό στο facebook η αναφορά έχει να κάνει με την ανάγκη προστασίας της ομάδας.

Στον πρώτο λογαριασμό, το θέμα είναι πώς συνδέεται το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ίδια την πόλη, στην οποία δίνει υπεραξία. Το βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ξεσηκώνει τους φίλους της ομάδας και ενθουσιάζει, θυμίζοντας σημαντικές στιγμές από παιχνίδια του Europa Conference League της τρέχουσας σεζόν. Το μήνυμα είναι ότι αυτό το ματς… “είναι μια μεγάλη πρόκληση” και για τον ΠΑΟΚ και για τη Θεσσαλονίκη.

A special night for the club and the city #PAOK #Reloaded #UECL #PAOKOM pic.twitter.com/fOskhWii27

PAOK FC (@PAOK_FC) April 14, 2022

Σημασία έχει και η ανάρτηση στο δεύτερο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως, καθώς εκεί περνάει άλλου είδους μήνυμα. Αυτό της ανάγκης που έχει ο σύλλογος να αυτο-προστατευτεί από οποιαδήποτε κακοτοπιά, μιας και τίποτε δεν τελειώνει απόψε το βράδυ σε ό,τι αφορά στη συνέχειά του, είτε προκριθεί, είτε αποκλειστεί από τη Μαρσέιγ. “Η δική μας Τούμπα. Στηρίζουμε και ταυτόχρονα προστατεύουμε την ομάδα σε μια ιστορική βραδιά”, είναι η σχετική συνοδευτική στις φωτογραφίες από το γήπεδο αναφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα