ΠΑΟΚ: Θ. Καρασαββίδης «Ήταν και είναι ακόμα στο στόχαστρο πολλών ομάδων» (vid)

Κανείς δεν περίμενε τον αγώνα Ελλάδας-Νορβηγίας, στο πλαίσιο του EURO U19 στη Μάλτα, για να….. ανακαλύψει τον Στέφανο Τζίμα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο η παρουσία του με δύο γκολ και σημαντικές ευκαιρίες σ’ ένα ημίχρονο, άλλαξε τον ρου του αγώνα κι επανέφερε στο προσκήνιο τον 17χρονο επιθετικό του “Δικεφάλου” με τους σκάουτερ των ιταλικών ομάδων – κι όχι μόνον – να γεμίζουν τα μπλοκάκια τους με σημειώσεις

και ν’ αναζητούν περαιτέρω πληροφορίες για το παρόν και – κυρίως – για το μέλλον του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή, προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ιταλικό μέσο όπου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Πολλοί με ρωτάνε για τον Στέφανο, αλλά είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί και ένας σπουδαίος εργάτης στο γήπεδο. Είναι δυνατός παίκτης, αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι να παίξει καλά, εγώ θα φροντίσω τα υπόλοιπα. Η ανάπτυξή του είναι πολύ σημαντική, πρέπει να συνεχίσει έτσι. Είναι μια καλή αρχή αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, πρέπει να κάνει τα σωστά βήματα».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει ήδη προκύψει από την ιταλική αγορά: «Πολλές ομάδες είναι αυτές που ενδιαφέρονται. Ήταν και είναι ακόμα στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Το σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε το σωστό βήμα. Δεν είναι πια το αγόρι που ήταν πριν από δύο χρόνια, μεγάλωσε πολύ, έφτασε στην πρώτη ομάδα και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι ένα αγόρι που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι θα γίνει δυνατός παίκτης. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον ΠΑΟΚ γιατί του έδωσε την ευκαιρία να γίνει αυτό που είναι, πρέπει να βρούμε τη σωστή συμφωνία με τον σύλλογο».

Σε προσπάθεια να γίνει πιο αποκαλυπτικός αποκρίθηκε ως εξής: «Ναι, υπήρχε αλλά μη με αναγκάσεις να προχωρήσω παρακάτω». 

Η συζήτηση στράφηκε σε μια άλλη αξιόλογη περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή που – επίσης – εκπροσωπεί και συγκεκριμένα στον Νίκο Μπότη. Κι αυτός προϊόν των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που μετακόμισε στο Μιλάνο και την Ίντερ πριν από τρία καλοκαίρια: «Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι στην Ίντερ για τρία χρόνια, έναν τεράστιο σύλλογο με σημαντικό τομέα νεολαίας. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, έχει βελτιωθεί και τώρα ήρθε η ώρα να πάει να παίξει με τους μεγάλους παίκτες».

Για να καταλήξει αναφορικά με το μέλλον του 19χρονου Θεσσαλού πορτιέρε: «Όλα είναι ανοιχτά, ενδιαφέρονται και αυτοί για το καλό του και θέλουν το παιδί να πάει να παίξει. Προτεραιότητα δική μας και της Ίντερ είναι να πάει να παίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Καρασαββίδης Ήταν,paok, karasavvidis itan