ΠΑΟΚ: Θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα για Τζόλη

ΠΑΟΚ: Θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα για Τζόλη gpagosΤρί, 02/23/2021 - 15:30

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία

Η μαγνητική ήταν καθαρή κάτι που σημαίνει ότι ο 19χρονος θα τρέξει για

να προλάβει να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Τζόλης έκανε (23/2) θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει (24/2) να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ είναι η εξής: 

"Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που τη Δευτέρα (22.02) αγωνίστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αρχικά η δουλειά είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι η προσοχή έπεσε στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

O Χρήστος Τζόλης έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα. Η μαγνητική του Golden Boy δεν έδειξε κάποιο τραυματισμό κι ο νεαρός άσος την Τετάρτη (24.02) θα δοκιμάσει να δουλέψει με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάσταση προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Τζόλης θα δοκιμάσει να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων για το προλάβει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 15:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα