ΠΑΟΚ: Θετικός ως προς την πρόταση αναβολής της 23ης Αγωνιστικής

Θετικοί φέρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο αίτημα αναβολής της επικείμενης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Έχοντας πληροφορηθεί την πρόθεση του Ολυμπιακού να θέσει θέμα αναβολής της 23ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League, τα δεδομένα τέθηκαν επί τάπητος από τους διοικούντες στους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη πως αν η συγκεκριμένη πρόταση περάσει από το Δ.Σ. της Λίγκας, τότε το… γαϊτανάκι των διαδοχικών σερί που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, συνεχίζεται απόψε με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και συνεχίζεται με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή, αλλά και με τον 2ο ημιτελικό Κυπέλλου στη Λεωφόρο την επόμενη εβδομάδα, κρίθηκε ως φρόνιμο η στάση που θα κρατηθεί να είναι θετική.

Αν οριστικοποιηθεί βάσει των ψήφων και των υπολοίπων ομάδων (σ.σ. απαιτούνται δέκα ψήφοι σε σύνολο δέκα τεσσάρων), η ομάδα θα πάρει σημαντική ανάσα και θα έχει μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί για τον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ η μετάθεση των αγωνιστικών θα φέρει ανάμεσα στο ζευγάρι των ευρωπαϊκών αγώνων του “Δικεφάλου” για τους “16” του UECL την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για την 26η – και τελευταία – αγωνιστική της κανονικής περιόδου κι όχι το όποιο ντέρμπι βγάλει η κλήρωση για την 1η αγωνιστική των Play Off.

Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται άλλα θέματα κυρίως σ’ ότι έχει να κάνει με κόσμο που είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει και από το εξωτερικό για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, ζήτημα που απασχόλησε κι απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα