ΠΑΟΚ: Τι περιμένει ο Πέλκας

Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει ξανά στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Πέλκα. Ένα δικό του παιδί, βγαλμένο από τις ακαδημίες του, που γνωρίζει καλά όλο το περιβάλλον της ομάδας και νιώθει άνετα σε αυτό. Κι ο Πέλκας, όμως, έχει βάλει για τα καλά στο μυαλό του το ενδεχόμενο της επιστροφής, μετά από τριετή “ξενιτιά”, τόσο στη Φενερμπαχτσέ, όσο και στη Χαλ. Υπάρχει, όμως, ένα “αλλά” σε αυτή την ιστορία.

Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε η συμφωνία να έχει κλείσει ήδη.

Ο Πέλκας θα μπορούσε να έχει κάνει προετοιμασία κιόλας με τον ΠΑΟΚ και ήδη να υπολογίζεται από τον Ρασβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν. Ειδικότερα, για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που είναι και τα πρώτα επίσημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, ο Έλληνας διεθνής παίκτης είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, μιας και τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Φενέρ, χωρίς να ανανεωθεί, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ομάδα να πληρωθεί για τη μεταγραφή.

Γιατί δεν κλείνει, λοιπόν, αυτή η συμφωνία; Η απάντηση βρίσκεται στα “θέλω” του ίδιου του παίκτη και στο στενό του περιβάλλον. Κρίνουν ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι ψηλότερη οικονομικά. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν σύλλογοι στην Τουρκία, όπου πλέον είναι γνωστός από την παρουσία του στη Φενέρ, που του προσφέρουν πολλά περισσότερα χρήματα.

Προς τα έξω έχει βγει το ενδιαφέρον των Μπασακσεχίρ και Σίβασπορ. Όμως, δεν είναι μόνον αυτές. Υπάρχουν κι άλλες στη γειτονική χώρα, που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Πληροφορίες λένε ότι οι προτάσεις τους ανεβαίνουν πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ φέρεται να δίνει τόσα. Επομένως, αυτό που περιμένει ο Πέλκας είναι την κατάλληλη γι’ αυτόν πρόταση, στο σωστό τάιμινγκ. Αν τελικώς αυτή είναι του ΠΑΟΚ, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα