ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα

Λιγότερες από 24 ώρες απέμειναν για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (21:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off για τη Stoiximan Super League.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” μετέβη αεροπορικώς στην Αθήνα

και λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο όπου καταλύει, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν σε αίθουσά του προκειμένου να μιλήσει μαζί τους ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας με αναφορά και στο πρόσφατο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, προσπάθησε να εμψυχώσει τα στελέχη του ΠΑΟΚ δίνοντάς του το πνεύμα εν όψει της συνέχειας. Όπως σημείωσε ο κ. Σαββίδης: «Πρώτα απ´ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη».

Και συνέχισε: «Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Για καταλήξει ως εξής: «Τέτοιος είναι και αύριο και δε θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα