ΠΑΟΚ: Το παράπονο του Τόμας Κεντζιόρα (vid)

Η διαδικασία αναδιάρθρωσης του έμψυχου δυναμικού στον ΠΑΟΚ βρίσκεται σ’ εξέλιξη.

Για την ακρίβεια ξεκίνησε – σχεδόν – πριν από μία εβδομάδα κι η αρχή έγινε με τις αποχωρήσεις και τους…. αποχαιρετισμούς. Από τους πρώτους ήταν ο Τόμας Κεντζιόρα, με τον 28χρονο Πολωνό, που αγωνίστηκε ως δανεικός στον «Δικέφαλο» από την Ντιναμό Κιέβου ερχόμενος στην Τούμπα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Παρά την ύπαρξη οψιόν γι’ ανανέωση της συνεργασίας και παραμονής, οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να μην την ενεργοποιήσουν κάτι για το οποίο ο ίδιος με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του, ισχυρίστηκε πως δεν ήταν και τόσο…. ενήμερος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο».

Ο 28χρονος αμυντικός, είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος και με αφορμή την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σημείωσε: «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».

Ο προσωπικός απολογισμός κι η λογική της επιλογής του

Επιστρέφοντας στα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εμπειρία του αναφέροντας τα εξής: «Πήγα στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν, εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα».

Και κατέληξε μιλώντας για τη λογική της απόφασής του ν’ αφήσει την Ντιναμό Κιέβου τον περασμένο Ιανουάριο και να βιώσει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος με τον «Δικέφαλο»: «Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Γι’ αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο».

Δείτε ΕΔΩ το μοναδικό γκολ του Τόμας Κεντζιόρα με τον ΠΑΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα