ΠΑΟΚ: Ξεχώρισαν τον Φελίπε Σοάρες (vid)

Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ βρίσκεται – ακόμη – μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ιβηρική χερσόνησο.

Γεγονός απολύτως λογικό από τη στιγμή κατά την οποία ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Ζοζέ Μπότο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου” έχει ξεκινήσει – πριν από την έλευση του νέου έτους – τις επαφές για την αναδιάρθρωση και – κυρίως – την ενίσχυση του ρόστερ. Η πρώτη κίνηση έγινε με

την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού, ακραίου αμυντικού, Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα ως δανεικού κι όπως όλα δείχνουν δεν αργεί κι η … επόμενη.

Ο κ. Μπότο, που χθες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν στον αγωνιστικό χώρο με διαρκείς επικοινωνίες για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα στο μεταγραφικό μέτωπο κι ακολούθως, μετά το πέρας της αναμέτρησης επέστρεψε στον ίδιο χώρο περιμένοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να συζητήσουν τα νέα και τις σχετικές εξελίξεις, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Φελίπε Σοάρες.

Η υπόθεσή του χαρακτηρίζεται ως μια εκ των “προχωρημένων“, κάτι που σημαίνει πως έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του. Η εξέλιξη αυτών, σε συνάρτηση με ανάλογες περιπτώσεις θα καθορίσουν και την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα