ΠΑΟΚ: Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες…

Επιστροφή στα δύσκολα θα μπορούσε να πει κανείς για τον ΠΑΟΚ βλέποντας πως απόψε θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στην Αθήνα, κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο μια ματιά και στα υπόλοιπα ματς της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας καθιστά σαφές πως δεν υφίστανται εύκολα

ματς στη φετινή σεζόν ούτως ή άλλως.

Ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται από διάφορους παράγοντες. Τη νέα έδρα του αντιπάλου, το πρώτο ντέρμπι σ’ αυτήν και την αδημονία να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό που έχουν σταθεροποιηθεί τον τελευταίο καιρό μα κυρίως από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «Ασπρόμαυροι».

Πριν από μία εβδομάδα έχασαν τα άκρα της αμυντικής τους γραμμής, Τσαούση και Λύρατζη, σε μία χρονική στιγμή που οι εναλλακτικές – για διαφορετικούς λόγους – είναι εκτός. Ο Βιεϊρίνια αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό ενώ ο Ράφα Σοάρες βρίσκεται εκτός εξίσωσης εδώ και καιρό κι επιστρέφει σήμερα, κανείς δεν ξέρει αν είναι λόγω ανάγκης ή όχι. Την ίδια στιγμή, με ενόχληση αποχώρησε ο Ελ Καντουρί από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην ανάπαυλα και πρόλαβε να κάνει μόνον δύο προπονήσεις σε πλήρη ένταση.

Εκτός τέθηκε κι η μία – εξ ανάγκης – εναλλακτική για το άκρο της άμυνας, ήτοι ο Άντρια Ζίβκοβιτς λόγω προβλήματος στο πόδι και συγκεκριμένα στο νύχι, ενώ στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Τόμας.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο καταρτισμός της αμυντικής γραμμής είναι ένα σημείο αναφοράς σ’ ότι έχει να κάνει με τα άκρα της, όπου ο Σάστρε θα τοποθετηθεί στο δεξί κι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο Σοάρες στο αριστερό. Ο έτερος «πονοκέφαλος» για την τεχνική ηγεσία αφορά το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, εκεί όπου αν κριθεί πως ο διεθνής Βελγομαροκινός δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο ματς τέτοιας έντασης κι απαιτήσεων ο Κωνσταντέλιας, με όλα όσα έχει δείξει πως μπορεί να φέρει με το παιχνίδι του μοιάζει να έχει το προβάδισμα.

Αδιαμφισβήτητα αναμένεται ένα ματς υψηλής έντασης, δυνατών μονομαχιών όπου η συγκέντρωση κι η αποφασιστικότητα αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Αυτό που αναμένεται να μην αλλάξει στον ΠΑΟΚ είναι ο κορμός της ενδεκάδας. Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ντάντας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Νάρεϊ και Ολιβέιρα μοιάζουν ως οι …. βέβαιοι.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Αν καταφέρουν οι πρωταγωνιστές της να διατηρήσουν το μυαλό τους ανεπηρέαστο, αποφύγουν τα εύκολα λάθη, που τόσο πολύ και τόσες πολλές φορές έχουν πληγώσει την ομάδα, θα έχουν δημιουργήσει το υπόβαθρο για να κομίσουν κάτι θετικό από μια αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων, στην οποία δε θα έχουν την υποχρέωση να είναι αυτοί που δημιουργήσουν αλλά θα έχουν την ευκαιρία να προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» σε συνθήκες αντεπίθεσης κι ανοργάνωτης άμυνας. Σε λίγη ώρα όλες οι σχετικές απαντήσεις …..

Keywords
Τυχαία Θέματα