ΠΑΟΚ: Υπολογίζει Μιχαηλίδη, περιμένει Κωνσταντέλια

Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου έγινε σήμερα (12/2) η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, ο Ρουμάνος προπονητής του “Δικέφαλου” δεν είχε τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Μία επιστροφή σημαντική, λοιπόν, αλλά και μία απουσία που είναι ανησυχητική, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, την ερχόμενη Τετάρτη (14/2) στην -γεμάτη από κόσμο μετά από καιρό,

όπως αναμένεται να είναι- Τούμπα.

Ο Μιχαηλίδης είχε υποστεί διάστρεμμα πριν τον χθεσινό (11/2) αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής. Όπως φάνηκε, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς στη σημερινή προπόνηση έδωσε το παρών και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους “πράσινους”.

Ο Κωνσταντέλιας ανέβασε πυρετό χθες και γι’ αυτό το λόγο δεν ξεκίνησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ αρχικά είχε δηλωθεί στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ακολουθώντας αγωγή, συνήλθε και πήρε χρόνο συμμετοχής από το 72ο και μετά, όταν αντικατέστησε τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης για να θεραπευτεί πλήρως και να ανακτήσει δυνάμεις. Ο Λουτσέσκου περιμένει αύριο τα νεότερα για την κατάστασή του, για να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει από την αρχή της αναμέτρησης με τους “πράσινους”.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ έγινε σε δύο γκρουπ. Αυτοί που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του χθεσινού ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Την Τρίτη (13/2) οι “ασπρόμαυροι” θα προπονηθούν στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα