Παπαδόπουλος: "Γιατί όχι και Ευρώπη;"

Παπαδόπουλος: "Γιατί όχι και Ευρώπη;"alambosΠαρ, 10/30/2020 - 20:27

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει μια πολύ καλή πορεία στην αρχή του πρωταθλήματος που είχε και δύσκολο πρόγραμμα και ο τερματοφύλακας της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον over-fm για τους στόχους που θέτει η ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον στόχο της ομάδας: 

"Ο μεγάλος μας στόχος να μπούμε στα play off και γιατί ότι και στην Ευρώπη."

Για το κλειδί της πορείας της ομάδας: 

"Θεωρώ

ότι το κλειδί είναι πως έμεινε ο κορμός. Εχουμε δουλέψει για πάνω από 12 μήνες όλοι μαζί και ήρθαν 4-5 παιδιά που έδωσαν ποιότητα. Καταλαβαίνετε ότι πέρυσι που ήρθαν 12-13 παίκτες δεν γίνεται να δημιουργηθεί ομοιογένεια."

Για την οργάνωση στο σωματείο: 

"Είμαστε πολύ τυχεροί που αυτή η ομάδα μας παρέχει τεχνικό εξοπλισμό κι όλοι οι παίκτες με τη βοήθεια του γυμναστή μας που έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια και τον ευχαριστούμε δουλέψαμε σε πολύ υψηλά στάνταρ."

Για τη ζωή στην Τρίπολη: 

"Είχαμε να ακουμπήσουμε μπάλα για δύο μήνες. Η Τρίπολη είναι ελκυστική για όλους τους ποδοσφαιριστές, είναι από τις ομάδες που όλοι οι παίκτες θέλουν να πάνε. Δεν μιλάω γι' αυτούς του Ολυμπιακού που είναι στο πικ της καριέρας του."

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 20:27 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα