Παπανικολάου: “Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρεσβεύει την μαχητικότητα”

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και οδήγησε τον Ολυμιακό κοντά σε μια τεράστια ανατροπή. Ο αρχηγός του “ερυθρόλευκων” Κώστας Παπανικολάου μίλησε στους Playmakers για την μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα και που πρέπει να πρεσβεύει σαν σύλλογος.

Αναλυτικά:

« Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολλά κομμάτια που μπορείς να σταθείς. Είχαμε ένα πάρα πολύ κακό ημίχρονο, αφήσαμε τη Ρεάλ να κάνει πάρτι παρά τα έξι λάθη της. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μαχητικότητα, παίξαμε καλά

και φτάσαμε πολύ κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δε καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα και η Ρεάλ είχε απουσίες, όχι τόσο κομβικές όσο οι δικές μας αλλά είχε απουσίες.

Στον Ολυμπιακό πρέπει να πρεσβεύουμε την μαχητικότητα, και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι δείξαμε αυτό που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί μας. Πρέπει να δείξουμε ότι αυτή είναι η μαχητικότητα που πρεσβεύει ο σύλλογος.

Είναι μια ήττα, δε χαιρόμαστε, δε το συζητώ, είναι μια ήττα. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε που χάσαμε επειδή κάναμε καλή εμφάνιση. Αυτό που μετράει είναι η ουσία, η ήττα.

Το παιχνίδι μου βασίζεται στο να βρίσκω τους συμπαίκτες σε καίριες ευκαιρίες ώστε να σκοράρω. Σήμερα βρέθηκα σε καλά σημεία, μετά από κάποια στιγμή ένιωσα καλά και μπόρεσα να βάλω σουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα