Παρί: Λεβαντόφσκι ο αντί-Εμπαπέ!

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο εν μέσω εικασιών ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορούσε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Φαίνεται ότι θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες μεγάλες συμφωνίες την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου.
Το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ παραμένει αβέβαιο, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να αδημονεί να φύγει από τη Γιουβέντους.

Όλα τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Εμπαπέ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο

εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ καιροφυλακτεί, γνωρίζοντας ότι ο Γάλλος επιθετικός θέλει να μετακομίσει στο Μπερναμπέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Get French Football, η Παρί μπορεί να χρειαστεί να υποκύψει στην πρόταση των160 εκατομμύρια ευρώ της Ρεάλ και ισχυρίζεται ότι η Παρί είχε συνομιλίες με τον ατζέντη του Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, για να εξετάσει τους πιθανούς αντικαταστάτες του Εμπαπέ.

Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης μπορέσει να αποκτήσει τον Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «Les Parisiens» θα ξεκινούσαν τις δαπάνες «πανικού», αλλά η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη δηλώσει αμέτρητες φορές ότι ο Λεβαντόφσκι δεν θα πάει πουθενά αυτή τη σεζόν.

Αυτό που συμβαίνει πραγματικά σε όλες αυτές τις ιστορίες είναι ότι ο Ζάχαβι προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερα χρήματα γι΄αυτόν και τον Λεβαντόφσκι, όχι απαραίτητα με πιθανή παράταση συμβολαίου. Με απλά λόγια, ο ατζέντης και ο παίκτης του, είδαν τους αστρονομικούς μισθούς να μπλέκονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και γνωρίζουν ότι ο Λεβαντόφσκι είναι μάλλον καλύτερος από οποιονδήποτε στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.
Ο Λεβαντόφσκι θέλει περισσότερα χρήματα από την Μπάγερν Μονάχου, ο Ζαχάβι θέλει περισσότερα … και έτσι θα προσπαθήσουν να τα αποκτήσουν με κάθε τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα