Παρί: Ντοναρούμα ή Νάβας;

Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει ν΄αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τους τερματοφύλακες μόνο που η θέση τους είναι ακόμη πιο δύσκολη. Μόνο ένας μπορεί να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια και έτσι ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά μεγάλος.

Πόσο μάλλον όταν έχεις στο ρόστερ σου δύο κορυφαίους τερματοφύλακες και δεν θες να τους χαλάσεις το χατίρι!

Η Παρί έχει τους Ντοναρούμα και Νάβας και αμφότεροι θέλουν φανέλα βασικού!

Ο νεαρός πορτιέρε έχει εκφράσει

πολλάκις την δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής του στην γαλλική ομάδα αλλά και ο Νάβας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θέλει ν΄αγωνίζεται σε κάθε ματς. Κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αμφότεροι λοιπόν μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον βασικό πορτιέρε της Παρί, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους ν΄αποχωρήσουν ώστε να βρουν φανέλα βασικού.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι και τη νέα σεζόν εδώ. Πρέπει να εξετάσουμε κάποια πράγματα. Έχω καλή σχέση με τον Ντοναρούμα, αλλά θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Μια κατάσταση σαν τη φετινή θα είναι δύσκολη. Θα δούμε. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».
Ο 35χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 23 ματς έναντι 22 του Ιταλού, ο οποίος όμως αγωνίστηκε στα δύο ματς με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League.

Φημολογείται πως πιθανός προορισμός για τον Τζίτζι, είναι η Μίλαν, όμως η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλει την επιστροφή του καθώς οι οπαδοί της ομάδας έχουν εκφράσει ανοιχτά την δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα