Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 3-1: Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη (highlights)

Το παιχνίδι του “Παρκ Ντε Πρενς” είχε τα στοιχεία “ντέρμπι”, στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λούις Ενρίκε σοβαρεύτηκε και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο από το 55ο λεπτό μέχρι το τέλος, κατάφερε να φτάσει σε μία εύκολη πρόκριση για τον ημιτελικό, εκεί όπου την περιμένει η Ρεν.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Μπαπέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0).

Η Ρεν προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει, με συνέπεια να μένει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν.
Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις (δέκα λεπτά αργότερα) λίγο έλλειψε να δεχτεί και δεύτερο

τέρμα, αλλά από τη προσπάθεια του Μπαπέ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μπούλκα και απομακρύνθηκε.

Στο 33΄ ο Φαμπιάν Ρουϊς εκμεταλλευόμενος το ολέθριο λάθος του Μπούλκα και την ασίστ του Ντεμπελέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, όμως τρία λεπτά αργότερα η Νις μείωσε με τον Λαμπόρντ.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά όταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη δύναμης.

Σε ένα καταιγιστικό 45λεπτο όπου το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου για την Παρί Σεν Ζερμέν, η τύχη βοήθησε την αντίπαλο της και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 60΄ από την κεφαλιά τον Μπεράλντο.


Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ερνάντες, Ν. Μέντες, Μπεράλντο (83΄ Ντ. Περέϊρα), Φ. Ρουίζ (83΄ Ουγκάρντε), Βιτίνια, Κανγκ – Ιν, Ζαϊρ – Έμερι, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Γκονσάλο Ράμος (74΄ Μπαρκολά)

Νις: Μπούλκα, Ντάντε, Λοτομπά (87΄ Μεντί), Τοντιμπό, Μπάρντ (86΄ Περό), Σάνσον (78΄ Κλοντ Μορίς) Ροσαϊρο, Τουράμ, Λαμπόρντ (66΄ Μοφί), Μπογκά, Γκεσάντ (78΄ Τσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα