Παρί Σεν Ζερμέν: Η «μαύρη λίστα» του Λουίς Κάμπος

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει πολλές αποχωρήσεις παικτών και ξεκαθάρισμα με πάνω από δέκα παίκτες να βρίσκονται στην «μαύρη λίστα» του Λουίς Κάμπος.
Η απώλεια και του φετινού Champions League, ήταν καθοριστική για τους Παριζιάνους οι οποίοι πήραν την απόφαση για μεγάλο ξεκαθάρισμα.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουίς Κάμπος γέμισε μια «μαύρη λίστα» με παίκτες οι οποίοι την ερχόμενη σεζόν θα είναι μακριά από το Παρίσι.
Ήδη

ολοκληρώθηκε η πρώτη πώληση που αφορούσε τον Αλφόνς Αρεολά, που πέρασε την σεζόν ως μπακ-απ του Τιμπό Κουρτουά την σεζόν 2019-20 στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Πλέον θ’ αγωνίζεται στην Premier League με την φανέλα της Γουέστ Χαμ στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, μια μεταγραφή που έφερε στην Παρί 12 εκατομύρια ευρώ.
Ο Μάρτσιν Μπούλκα επίσης δόθηκε ως δανεικός στην Νις αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η λίστα σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα περιλαμβάνει παίκτες όπως οι Τίλο Κέρερ, Αμπντού Ντιαλό, Σέρχιο Ρίκο, Ιντρίσα Γκέϊγ και Αρνό Καλιμουεντό, παίκτες που μπορούν να φέρουν αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία.
Βεβαίως οι όποιες μεταγραφές τους δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και στην Παρί είναι υψηλά αμειβόμενοι και τα συμβόλαια τους είναι ένα θέμα για τις ομάδες που ενδιαφέρονται.
Κάτι όμως που θα λυθεί λογικά με κάποιες υποχωρήσεις και της Παρί, προκειμένου να τους ξεφορτωθεί.
Υπάρχουν κι εκείνοι που «κάθονται» όμως πάνω στα υψηλά συμβόλαια και δεν θέλουν να φύγουν από την Παρί.
Τέτοιοι είναι οι Λεάντρο Παρέδες, Μάουρο Ικάρντι και Άντερ Ερέρα.
Και σ’ αυτούς θα υπάρξουν πιέσεις όπως λόγου χάρη ότι δεν θα ξαναδούν ενδεκάδα, ούτε καν θα χρησιμοποιηθούν μέσα στην σεζόν.
Κανείς παίκτες δεν θέλει να κάθεται ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες τέτοιας εμβέλειας και αξίας, οπότε και εδώ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί λύση.
Τέλος υπάρχει και η περίπτωση Νεϊμάρ.
Η Παρί θα ήθελε να τον ξεφορτωθεί, αλλά δεν θα «κλάψει» κι αν τελικά μείνει.
Είναι και το θέμα του προπονητή.
Επισήμως ούτε ο Ποτσετίνο έχει φύγει, αλλά ούτε και ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει ανακοινωθεί.
Τελικά κι εδώ θα δοθεί λύση, αλλά είναι πασιφανές ότι η Παρί είναι σ’ ένα μεταβατικό στάδιο.
Θέλει να διώξει πολλούς που παίρνουν πολλά.
Οι λύσεις θα βρεθούν πάντως έστω κι αν οι διοίκηση θα χρειαστεί να βάλει νερό στο κρασί της τουλάχιστον σε ότι είχε να κάνει κάποια προσδοκώμενα έσοδα από πωλήσεις.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η Παρί θα είναι εντελώς διαφορετική σε έμψυχο δυναμικό την ερχόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα