Παρί Σεν Ζερμέν: Ο δρόμος προς τον τελικό περνάει, ξανά, από το Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (01/05, 22:00) στην πρώτη… πράξη των ημιτελικών του φετινού UEFA Champions League

Οι δύο ομάδες μετά τις μεγάλες προκρίσεις τους κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, τίθενται αντιμέτωπες και μονομαχούν για μια θέση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». 

Οι Βεστφαλοί και οι Παριζιάνοι

θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά σε νοκ-φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συνολικά τέταρτη αν λάβουμε υπ’ όψιν και τους ομίλους.

Το… πάνω χέρι μέχρι τώρα στα μεταξύ τους έχει η Παρί, έχοντας στις… αποσκευές τις την πρόκριση στους «16» του Champions League της σεζόν 19/20. Σε εκείνη την πορεία της, η πρωταθλήτρια Γαλλίας έφτασε για πρώτη και μοναδική φορά μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οπού ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου (1-0). 

Οι δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έλαβαν χώρα στην αρχή της φετινής σεζόν, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο. Μία νίκη της Παρί (2-0) και μια ισοπαλία (1-1) ήταν ο απολογισμός, σε έναν όμιλο όπου η Ντόρτμουντ κατέλαβε την πρώτη θέση στο τέλος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ,pari sen zermen, ntortmount