Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο έχει ξεκάθαρο πλάνο

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο έχει ξεκάθαρο πλάνοtnalΠέμ, 03/04/2021 - 11:44

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη στα δέκα ματς που απομένουν για το φινάλε του γαλλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως η διαφορά των δυο βαθμών από τη δεύτερη Λιλ δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό στους Παριζιάνους, οι οποίοι δεν έχουν περιθώριο λάθους στους μελλοντικούς αγώνες. 

Αρχικά, ο Ποτσετίνο δήλωσε μετά τη νίκη 1-0 επί της Μπορντό: “Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά υποφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ρυθμό των αντιπάλων. Είδα μια ομάδα να αμύνεται καλά. Αφήσαμε την πρωτοβουλία στους αντιπάλους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης για ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό δεν είναι συνώνυμο με τη νίκη. Το κάναμε με τη Μονακό αλλά στο τέλος χάσαμε. Απόψε συνέβη το αντίθετο, αλλά καταφέραμε να αρπάξουμε τη νίκη”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Έχουν απομείνει δέκα παιχνίδια και πρέπει να σκεφτούμε ότι αν τα κερδίσουμε όλα θα είμαστε πρωταθλητές, αφού υπάρχουν αναμετρήσεις μεταξύ των πρωτοπόρων. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να φτάσουμε στην τελική νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι με την αποκατάσταση όλων των τραυματιών. Θα γίνει αξιολόγηση για το ποιος θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα στο γαλλικό Κύπελλο”.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη στα δέκα ματς που απομένουν για το φινάλε του γαλλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 11:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα