Πάρντιου: “Είναι προνόμιο να έχουμε τον Μανού Γκαρθία στον Άρη”

Για την ευρεία νίκη του Άρη στο ματς με τον Βόλο, αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μανού Γκαρθία μίλησε ο τεχνικός των “κίτρινων”, Άλαν Πάρντιου στον Ευγένη Δαδαλιάρα και τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου στα κανάλια Novasports:

Για τη νίκη επί του Βόλου:

“Είχαμε καλό

πλάνο αναφορικά με το πως θα τους αντιμετωπίσουμε, όμως οι παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια γιατί έκαναν καταπληκτική δουλειά. Και ο Μανού (Γκαρθία) ήταν εξαιρετικός, το χρειαζόταν και το χρειαζόμασταν, είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα, χρειαζόταν ένα γκολ για να τον απελευθερώσει, επομένως όλα τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτόν για την εμφάνιση του”.

Για τη συνέχεια:

“Όταν βλέπεις τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, τα δύο πιο σημαντικά είναι αυτό με τον Βόλο και το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο Κύπελλο και στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά. Το γήπεδο μας θα βοηθήσει και η απόδοση μας στο ματς με τον Βόλο θα μας βοηθήσει”.

Για το αν ενισχύεται η ψυχολογία:

“Παίξαμε τόσο καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι και τα γκολ είναι που μας αποφορτίζουν. Πάντα είχαμε αυτοπεποίθηση και με τα ωραία γκολ που πετύχαμε πήραμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κρίμα που δεν πετύχαμε και ένα γκολ από στατική φάση”.

Για το αν θυμάται όταν ο Μανού Γκαρθία είχε σκοράρει απέναντι του:

“Θυμάμαι όταν είχε σκοράρει εναντίον μου, ήταν νέος παίκτης τότε και είναι προνόμιο να τον έχουμε στον Άρη. Του έλειπε η στιγμή, γιατί πάντα έκανε καλή δουλειά. Θα δούμε ένα διαφορετικό παίκτη από εδώ και πέρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα