ΠΑΣ Γιάννινα: Το μυαλό στην δουλειά και την βελτίωση (pics&vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο την Κυριακή, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Λαμία, με το βαρύ 4-1.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, γνώρισε την τέταρτη διαδοχική της ήττα και τα πράγματα παρέμειναν δύσκολα, καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου», συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
– ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)Ώρα αναδιοργάνωσης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι ξεκάθαρο, πως στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν σε καμία περίπτωση το περιθώριο να απωλέσουν βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν όσους απαιτούνται, για να διατηρηθούν στην κορυφαία κατηγορία.

Η βαριά ήττα από την Λαμία, μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει οι παίκτες του να μάθουν από αυτή με στόχο να αποφύγουν αντίστοιχα λάθη στο μέλλον.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, έκαναν ανάλυση του αγώνα με την Λαμία μέσω βίντεο και συζητήθηκε, τι πήγε λάθος. Φυσικά στόχος, είναι να διορθωθούν τα λάθη εν όψει του επόμενου αγώνα, που είναιεντός έδρας με τον Άρη.

Αποθεραπεία και παιχνίδι σε μικρούς χώρους

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτό της προπόνησης αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο αγώνα με την Λαμία, ενώ για τους υπόλοιπους είχε παιχνίδια έντασης σε μικρούς χώρους.

Σόρια και Τούτου αποχώρησαν με προβλήματα και αναμένεται η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείο

Πάντως ο κόουτς του ΠΑΣ είναι ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του ΠΑΣ στην Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα