Πάτρα: Ανατροπή από τα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης της Τζωρτζίνας – Τα νέα δεδομένα

Ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, το πόρισμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, της εννιάχρονης που πέθανε τελευταία στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος, Βασίλη Λαμπρόπουλο δεν βρέθηκαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τον ασφυκτικό θάνατο της μικρής, ενώ δεν εντοπίστηκε ούτε καρδιολογικό πρόβλημα, ώστε να εξηγείται η αιφνίδια ανακοπή. Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, εάν μπορεί να προκληθεί αυτό με φράξιμο των καρωτίδων.

Όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος, δεν υπήρξε πίεση και δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά ή μικροσκοπικά ευρήματα στο σημείο αυτό του λαιμού.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στις φαρμακευτικές ουσίες που έχει λάβει η Τζωρτζίνα. Φαίνεται πως ορισμένες ουσίες που είχε λάβει και της είχαν προκαλέσει θέματα στο ήπαρ και στον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν κανονικά στο παιδί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και οι γιατροί τόνισαν πως η χορήγησή τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ακαριαίο θάνατό της, ούτε και το περιστατικό που είχε συμβεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Οι ιατροδικαστές λένε πλέον πως κλειδί αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε στην εκπομπή του Mega “Live News”πως στα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης αναφέρεται πως ορισμένες βλάβες που προκλήθηκαν όπως στο ήπαρ και στον πνεύμονα μπορεί να έχουν προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία, η οποία είχε εντοπιστεί στο πρώτο παιδί, στη Μαλένα.

Δεν είδα δάκρυ να κυλάει στην κηδεία


Στο μεταξύ, η παιδική φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην ίδια εκπομπή για τη στάση της μητέρας στην κηδεία του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή, της Μαλένας.

“Τι να σας πω… Εγώ στην κηδεία που είχα πάει στο πρώτο παιδάκι δεν είδα δάκρυ να κυλάει καν. Εγώ θεωρούσα ότι είναι από τα ζάναξ, αλλά σύμφωνα με όλα αυτά που έχουν γίνει τώρα, δεν.. Μπορώ να καταλάβω γιατί ίσως δεν υπήρχαν δάκρυα. Η αδερφή της έκλαιγε. Γενικότερα και στα μίντια ανεβάζει πολυ η αδερφή της, πόσο στεναχωρημένη είναι και τα λοιπά. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να πιστέψουν ότι το έχει κάνει η ίδια, αν υπάρχει συγκάλυψη ή κάτι τέτοιο” αναφέρει η φίλη της μητέρας.

Στην ερώτηση για το πώς ήταν ο πατέρας στην κηδεία απαντά πως ήταν και αυτός πολύ ήρεμος, δεν έκλαιγε και είχε αγκαλιά τη Ρούλα.

“Και το είχα πει κιόλας τότε, ότι καλά, πόσο ήρεμοι είναι στην κηδεία του παιδιού τους. Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, μες στην τρελή χαρά, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή σιώπησε γιατί όλοι γνωρίζουνε και συζητάνε την κατάσταση. Όλοι πιστεύουν πως η ίδια έχει έχει κάνει τις δολοφονίες. Στις αντιδράσεις της, όσον αφορά στο διαδίκτυο, δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χάσει τρία παιδιά. Δεν γίνεται να έχεις χάσει τρία παιδιά και να είσαι τόσο ήρεμη” σημείωσε.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα