“Περίεργη” έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα που έκαιγε ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πεντέλη – Βίντεο ντοκουμέντο

Μία έκρηξη φαίνεται πως καταγράφηκε στην Παλλήνη, την ώρα που έκαιγε ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πεντέλη, η οποία έκαψε μεγάλες εκτάσεις δάσους και πολλές περιουσίες.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το πρωινό της περασμένης Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 6:24. Όπως θα δείτε παρακάτω, στο υλικό απεικονίζεται ο οδηγός μιας διερχόμενης μηχανής που σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο από την επίμαχη έκρηξη.

Από

την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εκσφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα που βρίσκεται απέναντι και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η έκρηξη, τα αιτία της οποίας μένει να διερευνηθούν, σημειώθηκε σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπαρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα