Πινέδα: «Άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου»

Συγκινημένος για το ντεμπούτο του στο Champions League είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, σύμφωνα με δηλώσεις του Μεξικανού σε Μέσο της χώρας του. Το «TNT Sports» παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα για τα playoffs της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο παίκτης του Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το Champions League,

αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Ροδόλφο Πισάρο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ντεμπούτο του στο Champions League: «Όλα μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όπως είπα και την προηγούμενη ημέρα από τον αγώνα, άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου και τώρα είμαι στην πραγματικότητα. Είσαι εκεί στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο από κοντά. Ακούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους μου. Είναι κάτι το υπέροχο. Γι’ αυτό και το χαμόγελο της ημέρας οφείλεται σε αυτό. Στο να απολαύσεις αυτά τα παιχνίδια και να κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς βιώνει τη ζωή του στην ΑΕΚ και την Ελλάδα αλλά και τη ρεβάνς με την Αντβέρπ: «Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι συνάδελφοί μου με έχουν στηρίξει. Είμαι ένας απ’ αυτούς που προσπαθώ να βελτιωθώ και να συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι. Είμαστε μία ομάδα και ως σύνολο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Για την προσαρμογή του Ροδόλφο Πισάρο στην Ελλάδα:«Τα πάει πολύ καλά. Ετοιμάζεται. Νομίζω ότι συνηθίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα: Η προσαρμογή ενός παίκτη, όταν έρχεται από το εξωτερικό, να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα