Πιο κοντά στο αντίο η Γκενγκάν (video)

Τα περιθώρια για την Γκενγκάν στενεύουν επικίνδυνα. Με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Καέν παρέμεινε ουραγός και στο -5 από την αντίπαλό της τρία ματς πριν το τέλος. Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό!

Το πρώτο ημίχρονο στο Ρουντουρού κύλησε με την Γκενγκάν να έχει την μπάλα και την Καέν να αμύνεται. Όχι ότι οι γηπεδούχοι έκαναν κάτι εντυπωσιακό επιθετικά.

Έφτιαξαν δύο φάσεις αλλά ο Μεργκέμ στο 7ο λεπτό μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή σημάδεψε το... σημαιάκι του κόρνερ και ο Μπλας με ξαφνικό διαγώνιο σουτ στο 32' έκανε την καλύτερη φάση του
πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Σαμπά απέκρουσε.

Η Καέν απλά παρακολουθούσε ενώ έχασε και τον πιο δραστήριο επιθετικό, τον Κριβέλι με τραυματισμό στο 27ο λεπτό!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι! Η Γκενγκάν προσπαθούσε και έφτιαξε άλλες δύο φάσεις με τον Ντιντότ (49') και τον Κοκό (74') αλλά και στις δύο φάσεις η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Καέν είχε την ευκαιρία να κλέψει το ματς αλλά ο Τσοκουντέ δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα στο 79ο λεπτό! Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς.

ΓΚΕΝΓΚΑΝ : Καγιάρ - Ικοκό, Κερμπρά, Σορμπόν, Ρεμπότσο - Πίρι, Ντιντότ, Μπλας (72' Κοκό) - Μεργκέμ, Τουράμ (64' Ροντλέν), Ρου (80' Μεντί)

ΚΑΕΝ : Σαμπά - Ζαχαρί, Ζιλμπέρ, Γκροντίτ, Ιμορού - Σανκό (61' Ονιάνζ), Ντεμινζέ, Φαΐρ, Αρμουγκόμ (83' Μουσακί) - Τσοκουντέ, Κριβέλι (27' Νινγκά)
Keywords
Τυχαία Θέματα