Πιόλι: «Νιώθω τους παίκτες μου σαν να είναι παιδιά μου»

Η Μίλαν διανύει μια περίεργη σεζόν. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στην τέταρτη θέση και να δίνουν «μάχη» για την τετράδα. Από την άλλη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι τα πάει περίφημα στο UEFA Champions League, αφού έχει περάσει στους «4» και θα αντιμετωπίσει την Ίντερ με στόχομια θέση στον τελικό.

Για να πετύχει σπουδαία πράγματα μια ομάδα πρέπει πρώτα από όλα να υπάρχει

«δέσιμο» μεταξύ των παικτών, αλλά και μεταξύ των παικτών και του προπονητή.Ο Στέφανο Πιόλι σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει χτίσει με τους ποδοσφαιριστές του.

«Όλοι οι παίκτες μου είναι σαν παιδιά μου. Τους μιλάω πολύ και τους ακούω γιατί είναι ακόμα στα σε μικρή ηλικία. Ο Λεάο είναι ο παίκτης που έχει έρθει τις περισσότερες φορές στο γραφείο μου τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου υπάρχει μια ισχυρή σχέση μαζί του». ήταν τα λόγια του Πιόλι.

Pioli: “All my players are like my children. I talk to them a lot and I listen to them because they are still in early 20s. Leao is the player who has been to my office the most in the recent years and therefore there is a strong relationship with him.”

Milan Eye (@MilanEye) April 28, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιόλι, Νιώθω,pioli, niotho