«Πόλεμος» Σαλβίνι - Ρέντσι λόγω...Ολυμπιακού!

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Μίλαν από τον Ολυμπιακό προκάλεσε «πόλεμο» δηλώσεων ανάμεσα σε Ματέο Σαλβίνι και Ματέο Ρέντσι!

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας είναι φανατικός οπαδός των «ροσονέρι» (ήταν παρών μάλιστα στην ήττα τους με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης»), ενώ ο τέως Πρωθυπουργός είναι φίλος της Φιορεντίνα.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται την επόμενη αγωνιστική της Σέριε Α το Σάββατο και οι δύο άνδρες ...έμπλεξαν το ποδόσφαιρο με την πολιτική.

«Τελευταία κάνουμε πολλές φιλανθρωπίες. Πήγα
τον γιό μου στην Αθήνα αλλά με το χάος που είδα έχασα το πάθος μου. Πρόβλεψη για το Μίλαν - Φιορεντίνα; Το πολύ να πάρουμε μία ισοπαλία. Η Φιορεντίνα παίζει καλύτερα και είναι φαβορί. Οι οπαδοί της δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την επίσκεψη στο ''Σαν Σίρο''. Αν μπορούσα θα έπαιρνα από τη Φιορεντίνα τους Σιμεόνε και Κιέζα», είπε συγκεκριμένα ο Σαλβίνι μετά την ισοπαλία της Μίλαν με τη Μπολόνια, με τον Ρέντσι να μην χάνει την ευκαιρία να τον πικάρει!

«Αν ήμουν ο Γκατούζο θα λάμβανα τα μέτρα μου ώστε ο Σαλβίνι να μην συμμετέχει στα παιχνίδια της Μίλαν. Η Μίλαν αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό; Είναι γνωστό ότι ο Σαλβίνι θέλει να βγει από την Ευρώπη!».

Μάλιστα, ο Ρέντσι άσκησε κριτική στον Σαλβίνι για την φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ μαζί με οπαδό της Μίλαν που είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών:

«Ο Υπουργός Εσωτερικών πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την συνάντηση με αρχηγό των τιφόζι της Μίλαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα