Πολωνία – Ν. Φερόες 2-0: Με υπογραφή Λεβαντόφσκι! (highlights)

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, μετά την ήττα από την Μολδαβία, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα των Νησιών Φερόε, με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Λεβαντόφσκι.

Η Πολωνία, παίζοντας μπροστά στον κόσμο της, είχε το άγχος για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η ομάδα του Σάντος, στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως έπεσε επάνω σε εξαιρετικά οργανωμένη

άμυνα που δεν της επέτρεπε να απειλήσει όπως θα ήθελε. Μίλικ και Ζιελίνσκι είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως ο Λαμχάουγκε απομάκρυνε τον κίνδυνο σε τρεις περιπτώσεις.

Ο κόουτς των Νήσων Φερόε, είχε παρατάξει την ομάδα του με 5-4-1, έχοντας δώσει βάρος στην άμυνα και προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα όταν της δίνονταν η ευκαιρία.

Λύση με Λέβα!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πολωνία προχώρησε σε αλλαγές, απείλησε περισσότερο και έφτασε στο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 73΄. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φερό και ο διαιτητής μετά από έλεγχο του VAR έδειξε πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0.

Η Πολωνία, απαλάχθηκε από το άγχος και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε και σε δεύτερο γκολ πάλι με τον Λεβαντόφσκι που παράλληλα σημείωσε το 81 γκολ του με την φανέλα της Εθνικής. Ο Λεβαντόφσκι είχε και δοκάρι στο 51.

Πολωνία: Σέζνι, Μπερεζινσκι(59 Σιμάνσκι Σ.), Μπέντναρεκ, Κίβιορ, Κεντζιόρα, Σκούρας(46΄Βζόλεκ), Κριχόβιακ(80΄Σιμάνσκι Ν), Ζιελίνσκι, Καμίνσκι(88΄Γκροζίτσκι), Λεβαντόφσκι, Μίλικ(59΄Σβιντέρσκι)

Ν. Φερόες: Λαμχάουγκε, Ντάβιντσεν, Νάτεσταντ, Φέρο, Άσχαμ, Ρόλαντσον(74΄Σόρενσον), Μπιάρταλιντ(61΄Χέντρικσον), Βάντχαμάρ Γ(88΄Ραντοσάβλιεβιτς), Γιένσεν(74΄Αντρεάνσεν), Βάντχαμαρ Σ, Έντμουνσον(61΄Ολσεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα