Ποντένσε: “Το γκολ στην Τούμπα ήθελε πάθος και ποιότητα”(videos)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, το οποίο ολοκληρώθηκε με το ευρύ 1-4 των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος μέσος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για το 1-2 και μίλησε γι΄αυτό στην κάμερα του Olympiacos TV αναφέροντας: “Χρειαζόμασταν

αυτή τη νίκη. Την ψάχναμε απ’ το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Για κάπποιους λόγους δεν τα καταφέρναμε. Ήταν η μέρα μας, ήμασταν σε καλή στιγμή κόντρα στη Φερενστβάρος και τη διατηρήσαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Αν δουλεύεις και σκέφτεσαι με τον κατάλληλο τρόπο, ειδικά σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, βελτιώνεσαι και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Βελτιώνουμε το παιχνίδι και τη νοοτροπία μας. Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο σήμερα, δείξαμε πόσο καλοί παίκτες είμαστε και πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Το γκολ που πέτυχα απαιτεί πάθος και ποιότητα. Μερικές φορές βγάζω αυτή την ποιότητα στο γήπεδο και πρέπει να τη βγάζω συχνότερα. Προσπαθώ για το καλύτερο και αυτή ήταν μια καλή ημέρα. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για μένα. Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και επέλεξα να έρθω εδώ, όπου νιώθω χαρούμενος και αγαπητός απ’ όλους. Ακόμα και στις κακές στιγμές! Είμαι στο σπίτι μου και όταν είσαι στο σπίτι σου, νιώθεις ο καλύτερος στον κόσμο!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα