Πόρτο – Μπαρτσελόνα 0-1 : Καταλανικό «διπλό» με κόπο και πόνο! (highlights)

Σημαντική νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Ντραγκάο» και σε ένα ματς που κύλησε τόσο κι ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα της Καταλονίας.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είναι σαφώς το πιο ευχάριστο για τον Τσάβι που είδε στο 34’ να φεύγει τραυματίας ο Πολωνός Λεβαντόφσκι ενώ αυτός που τον αντικατέστησε κατάφερε να «τιμωρήσει» ένα από τα λίγα λάθη της άμυνας των «Δράκων»!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο προσπάθησε και κατάφερε να περιορίσει τους αντιπάλους της, πιέζοντας για την ισοφάριση δίχως

όμως να τα καταφέρει!

Σε σύστημα 4-4-2 η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Με τον Ντιόγο Κόστα κάτω από τα γκολπόστ. Οι Βέντελ, Ζοάο Μάριο, Νταβίντ Κάρμο και Φάμπιο Καρντόζο στην άμυνα.
Στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής οι Εουστάκιο, Βαρέλα με τους Γκαλένο και Ρομάριο Μπαρό στις πτέρυγες ενώ στην γραμμή κρούσης ξεκίνησαν οι Ταρέμι και Πέπε Ακίνιο.
Το 4-3-3 που επέλεξε για τη «Μπάρτσα» ο Τσάβι είχε τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ.
Οι Ζοάο Κανσέλο, Αραούχο, Κουντέ και Μπαλντε στην άμυνα. Πιο μπροστά τους οι Γκιουντογκάν, Γκάβι, Ρομέου και στην επίθεση οι Ζοάο Φέλιξ, Λεβαντόφσκι και Λαμίν Γιαμάλ.

Δεν θα θυμόμαστε πολλά από το πρώτο ημίχρονο, εκτός βέβαια από το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Φεράν Τόρες έπειτα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και ωραία μεταβίβαση του Γκιντογκάν στον σκόρερ. Θα θυμόμαστε ασφαλώς και την είσοδο του σκόρερ στο ματς στο 34ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Πολωνό Λεβαντόφσκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο προσπάθησε να δώσει ένταση στον ρυθμό του αγώνα. Δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ξαναμπαίνοντας στο ματς, ενώ δύο φορές το VAR της… έκοψε τη φόρα! Στο 77’ η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Κανσέλο. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, όμως αυτή η απόφαση ανακλήθηκε καθώς προηγήθηκε κοντρόλ με το χέρι του Εουστάκιο των γηπεδούχων. Λίγα λεπτά πιο μετά ο Ιρανός Ταρεμί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως και πάλι με την παρέμβαση της τεχνολογίας, δεν υπήρξε γκολ καθώς φάνηκε πως ήταν σε θέση οφσάϊτ!

Λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα. Η πίεση στην άμυνά της αυξήθηκε δίχως όμως να αλλάξει κάτι άλλο..



Keywords
Τυχαία Θέματα