Πόρτο: "Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού"

Πόρτο: "Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό νωτιαίου μυελού"alambosΠαρ, 02/05/2021 - 02:22

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε ο τραυματισμός του Νάνου σε σύγκρουση που είχε με τον Κρίτσουκ, τον τερματοφύλακα της Μπελενένσες στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο 26χρονος άσος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ενώ οι γιατροί του γηπέδου τον είχαν επαναφέρει.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, με ενημέρωσή της η Πόρτο επιβεβαίωσε το σοβαρό τραυματισμό του, τονίζοντας πάντως πως η κατάστασή του

είναι σταθερή. Ο Νάνου φυσικά θα παρακολουθείται συνέχεια στο νοσοκομείο τις επόμενες ώρες. 

Δείτε εδώ το βίντεο

Η ενημέρωση: 

"Ο Νάνου έχει εγκεφαλική διάσειση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, με απώλεια μνήμης. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει συνείδηση και έχει ήδη προσανατολιστεί στο χρόνο και στο χώρο. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο S. Francisco Xavier δεν έδειξαν αλλαγές στην κλινική σοβαρότητα. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται στο νοσοκομείο".

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Με ανακοίνωσή της η Πόρτο ενημέρωσε για τη διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο ύστερα από τον σοκαριστικο τραυματισμό του Νάνου, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή.

Article publish on Παρ, 02/05/2021 - 02:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα