Πόρτο: Σοβαρή και με... γρήγορα γκολ

Πόρτο: Σοβαρή και με... γρήγορα γκολastiliadΤρί, 12/08/2020 - 18:29

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Απέναντι στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα οι «δράκο» απέσπασαν ισοπαλία εκτός έδρας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως το χαμένο έδαφος υπάρχει από απώλειες εκτός προγράμματος. 
Η

Πόρτο έχει 2 ήττες στη σεζόν και είναι από την Πάσος Φερέιρα (6η στο πρωτάθλημα) εκτός έδρας με 3-2 και την προ-τελευταία Μαρίτιμο (εντός έδρας) επίσης με 3-2! 

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σίτι στην Αγγλία και είναι αήττητη στα επόμενα 4 παιχνίδια της με 3 νίκες και μια ισοπαλία (με τη Σίτι εντός).
Κοινώς, οι Πορτογάλοι παρουσιάζουν σταθερότητα στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Όπλο των Πορτογάλων ο τρόπος που μπαίνουν στα παιχνίδια τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα τρία ματς του εφετινού Champions League σκόραραν στο πρώτο 15λεπτο, ενώ και στο τέταρτο παιχνίδι (εκτός με τη Μαρσέιγ) πέτυχαν γκολ πρώτοι στο ματς στο πρώτο ημίχρονο.
Μπορεί να μην διαθέτουν παίκτες του παρελθόντος που να προκαλούν φόβο, όμως πρόκειται για μια ομάδα που στα χέρια του Κονσεϊσάο συμπεριφέρεται ως ομάδα και ως τέτοια πέτυχε τον πρώτο σημαντικό στόχο της χρονιάς. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off astiliad Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ήττες εκτός προγράμματος στο πρωτάθλημα, αλλά σταθερότητα και αποτελέσματα πρόκρισης στην Ευρώπη. Η Πόρτο δεν ήρθε στην Αθήνα για να χαλάσει την εικόνα της. Article publish on Τρί, 12/08/2020 - 18:29 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα