Πώς το Dragonball ενέπνευσε την πανέμορφη σκηνή του Superman στο Justice League

Όταν η τέχνη, τιμάται μέσα από νεώτερη τέχνη.

Τα "Dragon Ball" και "Justice League" μπορεί να μην έχουν καμία επαφή, αλλά στο νεώτερο τεύχος του "Justice League" υπήρξε ένα ωραίο easter egg. Μία από τις πιο σημαντικές σκηνές στο "Justice league #25" ήταν εμπνευσμένη από μια εμβληματική σκηνή του manga του "Dragon Ball Z".

Όπως αναφέρει το ComicBook.com, ο καλλιτέχνης, Jorge Jimenez, μίλησε μέσω Twitter

για την πηγή έμπνευσης του για την συγκεκριμένη σκηνή, όπου ο αιχμάλωτος Superman δραπετεύει από την παγίδα που βρισκόταν, ενδυναμωμένος από τις αναμνήσεις του πατέρα τού και του γιου τού. Ο Jimenez αποκάλυψε ότι η σκηνή ήταν φόρος τιμής στην μάχη του Gohan με τον Cell, που ο Goku βοήθησε τον γιο του από την μεταθανάτιο ζωή.

Για σύγκριση, παρακάτω η σκηνή από το "Justice League #25":

Art by Jorge Jimenez. (Image Credit: DC Comics)

Και η ανάλογη σκηνή στο παιχνίδι Dragon Ball FighterZ:

Αν διαβάσατε το τεύχος, εσείς το προσέξατε το easter egg από μόνοι σας; Και πόσο επικό θα ήταν ένα crossover μεταξύ των δύο;

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Tom King εξηγεί την πρόωρη έξοδο του από το Batman Νέα υπηρεσία για comics αλά Spotify Σουπερήρωες πεθαίνουν και μεταμορφώνονται στο νέο τεύχος του DCeased

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα