Ποτσετίνο: «Αδύνατον να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα!»

Ποτσετίνο: «Αδύνατον να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα!»mkatsafaΔευ, 02/01/2021 - 22:55

Ο Αργεντινός, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην προπονητική, με την Εσπανιόλ, θεωρείται ευρέως πλέον, ως ένας από τους καλύτερους τεχνικούς. Ο Ποτσετίνο προσλήφθηκε από τους Παριζιάνους, τον περασμένο μήνα, αφού εν τω μεταξύ είχε φύγει από την Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2019. Κάποιες αναφορές του ισπανικού Τύπου τον έχουν συνδέσει στο παρελθόν με την Μπαρτσελόνα.

Σε ρεπορτάζ για τους Καταλανούς τον Ιανουάριο του 2020 στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC

1, αναφέρθηκε ότι ο Ποτσετίνο ήταν το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, αυτός ο ρόλος πήγε στον Σετιέν και όταν αντικαταστάθηκε τον Αύγουστο, η Guardian είχε αναφέρει ότι ο Ποτσετίνο ήταν μία πιθανή λύση, αλλά τελικά ήρθε ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Αργεντινός τεχνικός, μίλησε στο RMC Sport, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Αυτό ειναι αδύνατο. Έχω αυτό το σκεπτικό στη ζωή μου, υπάρχει μια σύνδεση με ένα μέρος αυτής της πόλης, που καθιστά αδύνατο αυτό το ενδεχόμενο. Όπως και η Μαρσέιγ είναι αδύνατος προορισμός για εμένα!»  

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΓΑΛΛΙΑ Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, απέκλεισε με δηλώσεις του, το ενδεχόμενο να βρεθεί μία ημέρα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Article publish on Δευ, 02/01/2021 - 22:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα