Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι κορυφαία ομάδα τα 15 τελευταία χρόνια…» (pic)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποθέωσε την Τσέλσι λέγοντας ότι είναι η σπουδαιότερη ομάδα στο Νησί τα τελευταία 15 χρόνια.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά φαίνεται ότι κάτι έχει πάρει το αφτί του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο νεός τεχνικός της Τσέλσι στις πρώτες δηλώσεις του αποθέωσε τη νέα του ομάδα υποστηρίζοντας ότι εδώ και χρόνια είναι ο σπουδαιότερος σύλλογος στην Αγγλία.
Ο άλλοτε κόουτς της Τότεναμ και της Παρί Σεν

Ζερμέν εμφανίστηκε ενθουσιασμένος αναφορικά με τη νέα του πρόκληση και δικαιολογώντας το «ναι» στην πρόταση των Μπλε… δίχασε – κατά κάποιο τρόπο – με μια ατάκα του το αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό.

«Ήταν εύκολη απόφαση το να έρθω εδώ. Τα τελευταία 10, 12, 15 χρόνια, η Τσέλσι είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Αγγλία. Ξέρω πολύ καλά την Premier League και την κουλτούρα της Τσέλσι. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας είναι ενθουσιασμένοι που θα προσπαθήσουμε να μπούμε ξανά στον δρόμο των νικών», ανέφερε ο Αργεντινός.

«Αν μείνουμε όλοι μαζί, θα γίνουμε πολύ δυνατοί. Έχουμε τρομερό ρόστερ και δίχως αμφιβολία θα φέρουμε κι άλλους παίκτες αφοσιωμένους σε εμάς. Με τους οπαδούς μας μπορούμε να βρούμε ξανά τον τρόπο να επιτύχουμε», προσέθεσε, μεταξύ άλλων, ο Ποτσετίνο.

Our first words with the new head coach are coming soon! pic.twitter.com/GjbznPUGF1

Chelsea FC (@ChelseaFC) July 3, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα