Πρίντεζης: "Στόχος μας η οκτάδα" (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, τόνισε πως ρεαλιστικός στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η οκτάδα της Ευρωλίγκας και πως η ομάδα του σε αυτή την μεταβατική σεζόν πρέπει να δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμη για τις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

- Νέα δεδομένα, αύξηση των αγώνων,
ένας αγώνας την εβδομάδα.

"Η Ευρωλίγκα φέτος είναι πολύ δυνατή όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί έχουν καλούς παίκτες δυνατά σύνολα, είναι ομάδες με χημεία και έχουν ποιοτικούς παίκτες. Θα έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα ωστόσο δεν πρέπει να το έχουμε σαν δικαιολογία. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προπόνηση, να ξεκουραζόμαστε, έτσι ώστε στον ένα αγώνα που δίνουμε να είμαστε έτοιμοι 100%".

-Πρώτο δείγμα γραφής όχι θετικό για Ολυμπιακό. Πόση πίστωση χρόνου χρειάζεται η ομάδα;

"Προπόνηση όλοι μαζί δεν έχουμε κάνει ακόμα. Ο Μπόλντγουιν έχει ένα πρόβλημα ο Νίκολας ήρθε τελευταίος. Έχουμε επτά μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο ματς στην Ευρωλίγκα και αφού είναι το μόνο επίσημο θα δουλέψουμε σκληρά. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά".

-Οι εθνικές ομάδες, πάνε πίσω τις ομάδες;

"Δεν θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Η χρονιά είναι μεγάλη. Μπορεί να μην έχουμε την Α1, αλλά αν μετρήσεις τα ματς με προετοιμασία, φιλικά, παιχνίδια Εθνικής, Ευρωλίγκα και εγχώριο πρωτάθλημα, βγαίνουν πάνω από 100. Όταν βλέπεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, να τελειώνουν τον Απρίλιο και οι παίκτες να έχουν έξι μήνες να ξεκουραστούν και να βελτιωθούν και να δουλέψουν κάτι τέτοιο δεν γίνεται εδώ. Η Εθνική είναι που κάτι πρέπει να υπάρχει ενώνει τον κόσμο, το μπάσκετ είναι το Εθνικό σπορ που μας γεμίζει με εθνική περηφάνια. Εισπράττουμε την θετική ενέργεια του κόσμου".

-Μεταβατική σεζόν αλλά οι στόχοι παραμένουν. Από πού ξεκινάτε και στόχος;

"Δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Το εύκολο είναι να λέμε πως πάμε για τη νίκη και όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ευρωλίγκα έχει δυναμώσει πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακόμα και όταν η ομάδα ήταν φαβορί για φάιναλ 4 δεν μου άρεσε να λέω μεγάλα λόγια. Άμα καταφέρουμε να μπούμε στην οκτάδα θα είναι ένα ικανοποιητικός στόχος".

-Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα να ξεπεράσει το κακό μισό της περασμένης σεζόν;

"Επιβάλλεται να το ξεπεράσουμε. Το κλίμα είναι πάντα μια χαρά και όλα ήταν οκ. Όταν μπαίναμε στο γήπεδο ξεχνούσαμε τα προβλήματα. Υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα. Δεν υπήρχε πρόβλημα που θα μπορούσε να σου πάρει τη συγκέντρωση. Δεν υπάρχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Χρέος μας να δίνουμε το 100%. Όταν πας να κοιμηθείς το βράδυ θέλεις να ξέρεις ότι έχεις δώσει τα πάντα".
Keywords
Τυχαία Θέματα