Προμηθέας - Τσεντεβίτα Ολ. 105-69: Ένα ημίχρονο μόνο με μικρούς (hls)

Προμηθέας - Τσεντεβίτα Ολ. 105-69: Ένα ημίχρονο μόνο με μικρούς (hls) navgouliΤετ, 12/16/2020 - 20:31

Ο Προμηθέας έπαιξε το προτελευταίο του παιχνίδι φέτος στο Eurocup, ήξερε πως δεν είχε ελπίδες για πρόκριση και παίζοντας μόνο με μικρούς στο δεύτερο ημίχρονο έχασε 105-69 από την Τσεντεβίτα Ολίμπια. 

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να γίνει κριτική υψηλού επιπέδου, αφού αποτέλεσε απλά μια ευκαιρία για νa πάρουν περισσότερες εμπειρίες 17χρονα, 18χρονα και ένας 15χρονος.

Επιθετικά μάλιστα οι Τανούλης, Βασιλείου, Μπαζίνας, Μαντζούκας και Κουρουπάκης δεν τα πήγαν άσχημα, σίγουρα όμως, με την άμυνα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. 

\Φυσικά απέναντί τους είχαν και για πολύ ώρα παίκτες όπως ο Μπλάζιτς, ο Μούριτς, ο Χόπκινς κι ο Πέρι, όμως στο τέλος της ημέρας αυτοί οι πέντε μικροί σήμερα κατάλαβαν πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ταλέντο από επαγγελματίας παίκτης ευρωπαϊκού επιπέδου. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Cedevita Olimpija Ljubljana - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Προμηθέας έπαιξε το προτελευταίο του παιχνίδι φέτος στο Eurocup, ήξερε πως δεν είχε ελπίδες για πρόκριση και παίζοντας μόνο με μικρούς στο δεύτερο ημίχρονο έχασε 105-69 από την Τσεντεβίτα Ολίμπια.
Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 20:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα