Ρ. Λουτσέσκου: «Πρώτα πρέπει να δώσεις μάχη για την πρόκριση και μετά…» (vid)

Μετά τη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανφκούρτης με 2-1 το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τριήμερο ρεπό κι επιστροφή στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα.

Εξέλιξη που έδωσε και στον ίδιο την ευκαιρία να μεταβεί στην πατρίδα του, εκεί όπου στο αεροδρόμιο τον περίμεναν – παραδοσιακά – συμπατριώτες του, εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Σε ερώτηση για τη σπουδαία νίκη το βράδυ της Πέμπτης σημείωσε:

«Είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη για εμάς και στην Ευρώπη και απέναντι σε μια ομάδα που εκπροσωπεί τη Γερμανία. Και ίσως μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά για την πρόκριση. Υπάρχουν όμως άλλα τέσσερα ματς που πρέπει να παιχτούν με την ίδια ένταση, συγκέντρωση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλα ακόμα παίζονται».

Για να προσθέσει αναφερόμενος στο τί σημαίνει αυτήν (σ.σ. η νίκη) ως προς τις ευρωπαϊκές προοπτικές του «Δικεφάλου»: «Μπορούμε να παλέψουμε για την πρόκριση προς το παρόν. Το πρώτο πράγμα είναι να κάνεις αυτό το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και μετά να προσπαθήσεις να παλέψεις για την πρώτη θέση. Όλα έχουν την σειρά τους, πρώτα πρέπει να δώσεις μάχη για την πρόκριση και μετά για την πρώτη θέση. Φέτος το έχουμε πει ότι η στρατηγική μας είναι πως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα ματς είναι περίπλοκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα