Ράις για Έντεγκαρντ: «Είναι πολύ καλός αρχηγός»

Ο Ντέκλαν Ράις «έπλεξε το εγκώμιο» του Μάρτιν Έντεγκαρντ, σχετικά με τις ηγετικές του ικανότητες. Ο Άγγλος χαφ είπε συγκεκριμένα ότι ο Νορβηγός είναι «μοναδικός στο είδος του».

Ο Άγγλος χαφ ξέρει πολλά πράγματα σχετικά με τις αρμοδιότητες του αρχηγού, μιας και ο ίδιος ήταν αρχηγός στη Γουέστ Χαμ.

Ο Ράις, σε συνέντευξη του στο TNT Sports,

μίλησε για τον συμπαίκτη του, Μάρτιν Έντεγκαρντ, αλλά και για το πως τα έχει καταφέρει ο Μικέλ Αρτέτα με τους «κανονιέρηδες» τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πραγματικά πολύ καλός, το κύριο πράγμα ως αρχηγός είναι να έχεις τον σεβασμό όλων και αυτός το έχει. Όταν λέει κάτι, όλοι τον ακούν», είπε αρχικά ο Ράις για να συμπληρώσει:

«Έχει αυτή την ήρεμη παρουσία πάνω του, που πιστεύω ότι είναι πολύ καλό και βασικό σε έναν ηγέτη. Δεν είναι από αυτούς που φωνάζουν πολύ, αλλά αν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι, θα το πει. Και μάλιστα με ήρεμο τρόπο», τόνισε για να συνεχίσει:

«Το άλλο καλό είναι ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες τριγύρω, έμπειροι παίκτες όπως ο Ζορζίνιο, ο Τόμας Πάρτεϊ και ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγάλα παιχνίδια και ξέρουν περί τίνος πρόκειται και βοηθούν επίσης. Νιώθω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που όλοι είναι ηγέτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα