Ράις: Ο λόγος που επέλεξε την Άρσεναλ από τη Σίτι (video)

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν «μάχη» για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ, το καλοκαίρι του 2023. Εν τέλει, οι «κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν», κάνοντας δικό τους τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, έναντι 105 εκατομμυρίων λιρών.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για ακόμη μία χρονιά στην Premier League, στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Πέρσι οι «Πολίτες» κατέκτησαν

το τρόπαιο, προσπερνώντας στις τελευταίες αγωνιστικές τους Λονδρέζους. Τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Αρτέτα πρωταγωνιστεί και πάλι, με τον Ράις στο ρόστερ της.

Ο 25χρονος μέσος μετράει 35 συμμετοχές στην Premier League εφέτος με την Άρσεναλ, έχοντας πετύχει μάλιστα έξι γκολ, παρέχοντας την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ράις ρωτήθηκε σε αγγλικό μέσο για το ενδεχόμενο να ήταν συμπαίκτης του Ρόδρι, σε περίπτωση που επέλεγε να ενταχθεί στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να απαντάει: «Το ξέρω. Όμως αυτό το πρότζεκτ (της Άρσεναλ) μου φάνηκε πιο συναρπαστικό, γι’ αυτό επέλεξα να έρθω στην Άρσεναλ, πιστεύω θα κάνουμε μεγάλα πράγματα εδώ», είπε.

Ενώ αναφέρθηκε και στις «μάχες» με τον Ισπανό μέσο της Σίτι στο χώρο του κέντρου: «Το διασκεδάζω. Νιώθω πως είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Μπορείς να διακρίνεις από τον τρόπο παιχνίδιού του πως προπονείται από τον Πεπ (Γκουαρδιόλα) τόσο καιρό. Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα στα οποία αλληλοσυμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, όμως χωρίς αμφιβολία, είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα