Ρεάλ Μαδρίτης: Κόντρα Μόντριτς με Αντσελότι

Το ετήσιο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι ο Λούκα Μόντριτς με την Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος του και σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ο Κροάτης δεν θα συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισο τον Ντιέγκο Σιμεόνε να λέει στον Κροάτη την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, να μετακομίσει στους ροχιμπλάνκος.

Τόσο ο Κροάτης όσο και ο Αργεντινός χαμογέλασαν αλλά μοιάζει δεδομένο ότι ο Μόντριτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους μερένχες καθώς δεν έχει καθόλου καλές

σχέσεις με τον Ιταλό προπονητή, Κάρλο Αντσελότι.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μόντριτς δεν αισθάνεται ωραία που έχει απλά συμπληρωματικό ρόλο πλέον στην Ρεάλ ενώ ο Ιταλός τεχνικός του είχε δώσει άλλες υποσχέσεις πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο τον περασμένο χρόνο.

Ο Μόντριτς πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία ως ελεύθερος το καλοκαίρι που έρχεται για να υπογράψει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και την απόφασή του την πήρε μόλις ο Αντσελότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα