Ρ.Λουτσέσκου : “Ακυρώνουμε το ματς! Και τώρα, ο Άρης..” (vid)

“Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον τρόπο που εξελίχθηκε, ένα πράγμα θέλω να πω. Ακόμη και αν είναι δύσκολη η κατάσταση, πρέπει να ακυρώσουμε αυτό το παιχνίδι και από αύριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία το παιχνίδι με τον Άρη και οτιδήποτε έρχεται μετά από αυτό» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που δεν θέλησε να σταθεί και στην όποια αντίδραση της ομάδας όταν έμεινε με δέκα παίκτες!

«Δεν έχει νόημα να μιλήσω για το παιχνίδι σαν παιχνίδι, μένοντας με 10 παίκτες ίσως υπήρξε το σενάριο της ήττας. Νομίζω πως το κάναμε

πολύ πιο εύκολο με τα λάθη που κάναμε, στο 7′ και μετά από λίγο στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν’ αντιδράσουμε, να παίξουμε λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Ενδεχομένως μία σημαντική για μας ήταν η στιγμή που ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ α τετ, υπήρχε μία πτώση, θα μπορούσε να κερδίσει εκεί μία αποβολή, είναι η έλλειψη της εμπειρίας, θα μπορούσε ίσως να αντιδρούσε διαφορετικά. Τα επεισόδια αυτά έκριναν το παιχνίδι και ήρθαν από δικά μας λάθη».



Keywords
Τυχαία Θέματα