Ροδρίγο Ντε Πολ: “Υπερήφανος που θα συνεργαστώ με τον Σιμεόνε!”

Μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Ουντινέζε που συνοδεύτηκαν από 34 γκολ και 36 ασίστ, ο Ροδρίγο Ντε Πολ, μεταπήδησε στην La Liga και στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για τη 2η θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα (Βαλένθια, 2014-16) και δηλώνει ενθουσιασμένος με την νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του.

“Είμαι

πολύ χαρούμενος, γιατί θα παίξω στην ομάδα που κέρδισε τη La Liga πέρυσι και ξέρω την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται”, δήλωσε ο Αργεντινός στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου. “Είναι ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, ακόμη πιο μεγάλη κια από την κατάκτηση του Copa America! Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και γνωρίζω πολύ καλά την Ατλέτικο, επειδή έπαιξα παλαιότερα στην Ισπανία. Για να μην αναφέρω όλους τους φίλους και τους συμπαίκτες που παίζουν εδώ”.

SOMOS CAMPEONES, HICIMOS HISTORIA!!!! QUE ORGULLO SER ARGENTINO pic.twitter.com/LR6WtX6c1L

— Rodrigo de Paul (@rodridepaul) July 11, 2021

Ο Ντε Πολ, αναφέρεται κυρίως στη φιλία του με τον Άνχελ Κορέα, ο οποίος βρίσκεται στην Ατλέτικο από τον Ιανουάριο του 2015. Ο πρώην αρχηγός της Ουντινέζε ανυπομονεί επίσης να συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Συμεόνε στο “Wanda Metropolitano”.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Πρώτα απ΄ όλα, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και το ζω καθημερινά, οπότε το να καθοδηγούμαι από έναν προπονητή του διαμετρήματος του Σιμεόνε είναι κάτι που με γεμίζει υπερηφάνεια, ακόμη και ως συμπατριώτης του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα