Ρόμα: Ποιος έμπειρος αμυντικός απασχολεί τους “Τζιαλορόσι” (pic)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο την φετινή σεζόν δυσκολεύεται να οργανώσει μια εντεκάδα καθώς οι τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα είναι πολλοί. Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχτηκε δημόσια ότι θα ήταν ικανοποιημένος αν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του υπέγραφε έναν αμυντικό.

Σύμφωνα με την «Coriere dello sport» ένα όνομα που φιγουράρει στις λίστες των «Τζιαλορόσι» είναι αυτό του Λεονάρντο Μπονούτσι. Οι ηθύνοντες της Ρόμα βασίζονται στο γεγονός ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν χρειάζεται προσαρμογή λόγω της εμπειρίας που διαθέτει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη

του ο Ιταλός αμυντικός είχε δηλώσει: “Ήταν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, εδώ είμαι μόνος”, αναφερόμενος στη ζωή του στην Γερμανία ως παίκτης της Ουνιόν. Ο 36χρονο πάντως δεν απορρίπτει μία ενδεχόμενη πρόταση των «Τζαλορόσι» από τη στιγμή που θα του δινόταν η ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, η οποία μένει στο Τορίνο.

Bonucci può tornare in Serie A: ci pensa Mourinho per la Roma #bonucci #roma #mercato https://t.co/hgGAniLFt1

— SportMediaset.it (@sportmediaset) December 18, 2023

Το όνομα του Μπονούτσι δεν είναι το μόνο που εξετάζεται, καθώς υπάρχουν και αυτά των Αρτούρ Τεατέ (Ρεν), Πάμπλο Μαρί (Μόντσα) και Ουμάρ Σολέτ (Ζάλτσμπουργκ), με τον Μπονούτσι να έχει μέχρι στιγμής παραστάσεις 13 χρόνων σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Serie A (12 με την Γιουβέντους και 1 με την Μίλαν).

Keywords
Τυχαία Θέματα