Ρόμα: Ξεφορτώνεται Κλάιφερτ και Όλσεν ο Μουρίνιο

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην πρωτεύουσα αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους σε Λειψία και Έβερτον, όμως ο Πορτογάλος προπονητής δεν τους συμπεριλαμβάνει στα σχέδια της νέας Ρόμα με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν ξανά από το Ολίμπικο.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com και το Sky Sport Italia, ο Κλάιφερτ μετά την θητεία του στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λειψίας, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει

την καριέρα του στη Ligue 1 με την Νις. Ο Ολλανδός εξτρέμ έχει δώσει ήδη την συγκατάθεση του για μετακίνηση στη Νότιο Γαλλία, με τα δύο κλαμπ να συζητούν το ενδεχόμενο υποχρεωτικής οψιόν αγοράς.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας, Ρόμπιν Όλσεν που βρέθηκε στο Euro, ίσως περάσει τις Άλπεις και αυτός μετακομίζοντας στη Βρετάνη και την πρωταθλήτρια Λιλ που έχασε τον Μάικ Μενιάν. Η Λιλ μετά την αποχώρηση του Μενιάν, έκανε πρόταση στην Τορίνο για τον Σαλβατόρε Σίριγκου όμως ο 34χρονος προτίμησε να συνεχίσει στην Τζένοα.

La #Roma vende ancora in Francia: Kluivert verso il #Nizza , il #Lille tratta Olsen https://t.co/6lzLEmjxby pic.twitter.com/8VJxfRT8wY

— calciomercato.com (@cmdotcom) July 15, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα